Ny integritetspolicy

Brf Ektorpsvägen har antagit en ny integritetspolicy för att beskriva hur föreningen hanterar personuppgifter i enighet med GDPR.

De personuppgifter som en medlem eller hyresgäst lämnat i samband med tecknandet av hyresavtal, upplåtelseavtal eller överlåtelseavtal och de utgifter som lämnats i samband med beviljat medlemskap i Brf Ektorpsvägen kommer att behandlas i den utsträckning som behövs för att Brf Ektorpsvägen ska kunna fullgöra sina förpliktelser enligt gällande lagstiftning. Det kan gälla avisering av årsavgiften, att föra medlemsförteckning och lägenhetsförteckning och annat som hör till den löpande förvaltningen.

Även personuppgifter som inhämtas under tiden medlemmen eller hyresgästen bor i föreningen kan komma att behandlas, såsom exempelvis uppgifter om betalningsförsummelser, underlag för ombyggnation av bostadsrätten, störningsärenden, ljud- och bildövervakning, in- och utpasseringar och till stämma och styrelse inlämnade ärenden. Dessa sparas under den tid som är nödvändig för eventuella rättsliga anspråk, som längst tio (10) år.

Dessa personuppgifter kan komma att lämnas ut till förening eller företag som Brf Ektorpsvägen samarbetar med i sin fastighetsförvaltning. Uppgifter kan också komma att delas med entreprenörer, distributörer och övriga företag som kan komma att erbjuda tjänster till boende i Brf Ektorpsvägen som kan vara av allmänt intresse eller som ett led i den löpande förvaltningen.

Vid registrering för nyhetsbrev ger du ditt samtycke till att Brf Ektorpsvägen samlar in uppgifter om e-postadress och lägenhetsnummer. Denna uppgift behandlas av styrelsen för att förmedla relevant information till medlem i föreningen. Uppgifterna kan också komma att användas för att kontakta medlem direkt och kan komma att delas med den av stämman tillsatta valberedningen.

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter om dig som behandlas och hur de behandlas. Detta får du utan kostnad om begäran sker i rimlig omfattning. Vid upprepade förfrågningar kan en avgift komma att tas ut.

Du kan också begära rättelse av de personuppgifter som behandlas. Kontakta då styrelsen@brfektorpsvagen.se.

Läs den fullständiga integritetspolicyn.